Led Zeppelin - The Song Remains the Same [Blu-Ray]

Dodaj recenzję:
  • ID: bd100
  • Dystrybutor: Inny
  • Dostępność: Niedostępny
  • Polska wersja: -/-

Tytuł oryginalny: Led Zeppelin: The Song Remains the Same (Blu-Ray)
Reżyseria: -
Obsada: Led Zeppelin

Legendarny koncert z Madison Square Garden + wiele dodatków

Lista utworów:
01. Mob Rubout
02. Mob Town Credits
03. Country Life ("Autumn Lake")
04. "Bron-Yr-Aur"
05. "Rock and Roll"
06. "Black Dog"
07. "Since I've Been Loving You"
08. "No Quarter"
09. Who's Responsible?
10. "The Song Remains the Same"
11. "The Rain Song"
12. Fire and Sword
13. Capturing the Castle
14. Not Quite Backstage Pass
15. "Dazed and Confused"
16. Strung Out
17. Magic in the Night
18. Gate Crasher
19. No Comment
20. "Stairway to Heaven"
21. "Moby Dick"
22. Country Squire Bonham
23. "Heartbreaker"
24. Grand Theft
25. "Whole Lotta Love"
26. End Credits (w/ '"Stairway to Heaven")

Kompatybilność: PlayStation 3, odtwarzacze Blu-Ray
Czas: 138 min.
Format obrazu: 1080p High Definition 16:9
Dźwięk: Dolby Digital 5.1; PCM 2.0; Dolby TrueHD 5.1
Napisy: -
Region: A, B, C
Dodatki: Two (2) never-before-released songs in rare performance footage: Celebration and Over the Hills and Far Away; Vintage TV Footage: Drake Hotel Robbery during the New York Concert Stand; Robert Plant BBC Interview and Tampa Concert Band Arrival. Obraz: 1080p 16:9